ERZURUM / YAKUTİYE - 1071 Malazgirt Ortaokulu

1071 Malazgirt Ortaokulu

.
Adres
ŞÜKRÜPAŞA MAH. 1. KONAK SK. 1071 MALAZGİRT ORTAOKULU BLOK NO 10 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Okulumuzun Vizyonu Türkiye´deki ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Okulumuzun Misyonu Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; -Sağlam, -Dürüst, -Hoşgörülü, -Karakterli, -Ahlaki değerlerle donanmış, -Kendisinin ve başkalarının hak ve düşüncelerine saygılı, -Kendine güvenen, -Yenilikçi ve kendini geliştiren, -Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, -Kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan bireyler yetiştirmektir. Vizyon, gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, ulaşılmak istenen en uç noktayı, ilerlenecek yönü gösterir.
Sabah 8:30 - 12:30 Öğlen 13:30 - 15:00
Doğal Gaz
TOPLU TAŞIM ARAÇLARI(otobüs,minübüs)
OKULUMUZ MERKEZ İLÇEDE OLDUĞUNDAN ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MERKEZ İLÇE, ŞEHRİN HER NOKTASINA OTOBÜS VEYA MİNÜBÜSLERLE ÇOK KISA SÜREDE ULAŞIM İMKANI VARDIR.
voleybol,basketbol